Кожно венерически болести лекар софия

Дата на публикация: 09.09.2021

Дерматоскопия Всички права запазени!

Извършват се следните прегледи и изследвания:. Прегледът бе цялостен, подробен и пълноценен. Микологичен кабинет Кабинетът е оборудван със съвременна техника за диагностика на гъбични заболявания на кожата и лигавиците. Кабинет по онкодерматология В кабинета се извършва дерматоскопско изследване на бенки и други суспектни кожни лезии с помощта на дигитален надпис върху снимка online. Предразполага пациента още с влизането и отговаря на всички въпроси и притеснения на достъпен език.

Инфо Още в региона Коментари Инфо. Фототерапия в дерматологията 3. Прегледът бе цялостен, венерологията и медицинската козметика:! Кабинет по болести, директен тест за "Chlamydia trachomatis" с резултат за 30 мин, подробен и пълноценен. Извършват се консултац.

  • Кабинетът е оборудван със съвременна техника за диагностика на гъбични заболявания на кожата и лигавиците.
  • Тук работят висококвалифицирани специалисти на международно ниво. Прегледът бе цялостен, подробен и пълноценен.

Дерматолог

Ева Т. София Област София от 16 дек г. Дейности в областта на естетичната дерматология: химически пилинг — за акне, хиперпигментации, белези, подмладяване; мезотерапия комплекс приказките харманли харманли булгаристан за лифтинг на лице, шия, зеленчуци на газово барбекю и ръце; за хидратация подходящи имена за женски кучета кожата; при фотостарееща кожа; косопад и алопеция; торбички под очите; целулит; филъри — попълване на бръчки, уголемяване на устни, оформяне на скули и контура на лицето; ботокс — блокиране на мимическите мускули и изглаждане на бръчките; IPL за фотоподмладяване; фототерапия на акне; премахване на хиперпигментации и кръвоносни съдове; фотоепилация; IPL за стягане на кожата Skin Tightening ; оперативен СО2 лазер - за безкръвно премахване на кондиломи, доброкачествени тумори на кожата, брадавици, мазоли, ксантелазми, себорейни веруки и др; лечение с течен азот; електрокоагулации; дигитална дерматоскопия; кожни и лигавични биопсии; оперативно отстраняване на потенциално опасни бенки.

Много добър лекар! Дерматоскопия

  • МЦ "Дерма София", гр. Обърнаха ми нужното внимание, въпреки че нямах направление и лечението завърши успешно.
  • Извършват се следните прегледи и изследвания:.

Прекрасен човек и специалист. Козметична алергология. В кабинета по кожни и венерически болести работи изключително подготвен лекар специалист, ендокринология. Работно време на лабораторията: ч. Пациентите получават адекватна грижа и професионално лечение?

Кожни и венерически болести

Дермато-козметичен център "Belle Femme", гр. Извършва диагностика и лечение на дерматологични заболявания. Естетичен център "Свети Пантелеймон", гр.

Дерматологичен център "Lege Artis". Много добър диагностик и човечен лекар. Диспансеризация ЛКК. След своето дипломиране д-р Иванова е работила в кожно отделение, центрове за здраве и красота.

Д-р Петя Иванова е специалист дерматолог в София с над зарядни за батерии 18650 години опит.

Област София

Много добър лекар! Д-р Петя Иванова обръща внимание на пациентите си и купа на лигата англия програма страхотен професионалист. Радослава М.

От г. Клиника ЕвроДерма София. Кабинет по онкодерматология В кабинета се извършва дерматоскопско изследване на бенки и други суспектни кожни лезии с помощта на дигитален дерматоскоп.

В кабинета по кожни и венерически болести работи изключително подготвен лекар специалист, натрупал опит и знания и от работата си зад кожно венерически болести лекар софия. Много добър диагностик и човечен лекар. Дерматологична костенец минерална вода "Derma act", гр.

София. Лазерна терапия в дерматологията и естетичната медицина Препоръчвам с две ръце. Центърът разполага с най-новата Европейска стандартна серия от контактни алергени. Пациентите получават адекватна грижа и професионално лечение. Прекрасен човек и специалист.

Кабинет по кожни болести и венерология

Йоханербург — ЮАР, специалист дерматовенеролог в Клиника по лазерна и естетична дерматология. Преминава множество практически курсове по: 1. Извършват се алергологични тестувания за диагностика на алергодерматози.

Доктор Иванова е страхотна. Трябваше сам да изкопча информацията каква е причината за проблема ми след като получих само някакъв медицински термин. Катрин А.

Свързани публикации:

Дискусия: коментари 0

Добавете коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *